Ny PC med Windows7?

I så fall vil du oppleve at noen program som du var vant med fra WindowsXP eller Vista er endret. Et eksempel er MovieMaker, som jeg har beskrevet tidligere her på bloggen (se lenkesamlingen i kolonnen til høyre).

WindowsLiveMovieMaker er imidlertid ganske likt "gamle" MovieMaker, men godtar flere ulike typer filmfiler, enn før. Skjermbildet er litt endret, og alle funksjonene finnes nå som faner helt øverst oppe (tilsvarende som i andre nye Office program). Programmet kan lastes ned gratis hvis det ikke er installert på pc-en din, følg lenka.

Skjermklipp fra WindowsLiveMovieMaker i Windows7

WindowsLiveFotogalleri er et nytt bildebehandlingsprogram / fotogalleri. Her er det mulig å redigere bilder, og en kan sette bilder sammen til en fotofortelling. Som i WindowsLiveMovieMaker, finnes alle funksjonene som faner øverst oppe. Programmet kan lastes ned gratis hvis det ikke er installert på pc-en din, følg lenka.

Skjermklipp fra WindowsLiveFotogalleri

PhotoStory3 for Windows er fortsatt et kjempe bra program til å lage fotofortellinger. Det er et enkelt og brukervennlig program som jeg har beskrevet tidligere her på bloggen (se lenkesamlingen i kolonnen til høyre). Programmet kan lastes ned gratis hvis det ikke er installert på pc-en din, følg lenka. Det står riktignok at programmet er for WindowsXP, men det fungerer utmerket også på Windows7! Har selv lastet det ned, installert det og teste det ut på en ny Windows7 maskin.

Skjermklipp fra PhotoStory

Etiketter: